Webteksten redigeren en schrijven

Als ondernemer is het het meest eenvoudig om teksten voor je site te gebruiken die je op andere plekken ook al hebt ingezet, folders, Facebook, LinkedIn en ga maar door. Makkelijk, snel, goedkoop, maar je slaat volledig de plank mis. Waarom? Je bezoekers haken veel eerder af omdat je site geen geschikte teksten voor het web bevat. Website bezoekers zijn nu eenmaal andere mensen dan de lezers van een folder of een Facebook post. Met geoptimaliseerde teksten is je site veel en veel beter te vinden!

Betere webteksten, maar hoe?

Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons. Wij gaan na wat jouw wensen en eisen zijn, en willen je bedrijf heel graag beter leren Tips voor schrijverskennen. Hebben we alle noodzakelijk informatie, dan gaan we achterhalen welke zoekwoorden binnen Google het best scoren ten opzichte van jouw doelgroep. En dan begint het schrijven en redigeren, uiteraard alles in goed overleg en afstemming.

Je kunt onze hulp ook inschakelen voor webredactie, blogs, contentbeheer, blogs, nieuwsartikelen en digitale nieuwsbrieven.

Laten we eens snel kennismaken en kijken hoe sterkte webteksten jouw bedrijf kunnen verder helpen.